Giv prostata massage på den rigtige måde

Giv prostata massage på den rigtige måde

Tip: Brug bagdøren.

Er din fyr nysgerrig med hensyn til prostata massage? Prostata massage er den hotteste nye tendens i mandlig seksualitet: Læger anbefaler prostata massage, som en forebyggende sundheds-praksis, og mænd fortæller at det giver dem de bedste orgasmer i deres liv!

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi stiller om prostata massage og hvordan du kommer i gang:

1. Hvorfor er Prostata Massage sundt?

Hvad er det præcist der gør denne massage sundt nok til, at lægerne anbefalet det? Tja, det er sundt af flere grunde: Det afslapper kroniske spændinger i bækkenet, fremmer frisk blodgennemstrømningen og stimulerer flydende produktion.

Mange prostata sygdomme har været relateret til stagnation, samt spændinger i prostata og de omkringliggende muskler. Prostata massage holder det mandlige seksuelle system sundt og hjælper også med at opdage eventuelle ændringer på de tidligste stadier, så mænd kan søge lægehjælp så hurtigt som muligt.

2. Hvorfor er Prostata Massage behageligt?

prostata massageMange fyre fortæller, atprostatamassage skaber de kraftigste, behageligste orgasmer, de nogensinde har oplevet.

Før du endda kommer til prostata, så aktiverer en god prostata massage og stimulerer de tusindvis af nerveender i det ydre anale område. Når du er inde, skaber direkte massering af prostata en dyb, behagelig fornemmelse. Endelig stimulerer du med en prostata massage den indre rod af penis og tillader mænd at føle erotiske fornemmelser, der starter dybt inde og strækker sig ud i hele længden af deres penis.

Prostata massage orgasmer gør, at man føler sig mere eksplosiv, mere dybtgående, og dybt tilfredsstillende.

3. Er Prostata Massage noget der gør ham bøsse eller bisexual?

Nogle kvinder frygter, at ønsket om prostata massage betyder, at deres mand er hemmeligt homoseksuel eller biseksuel. Vi er forpligtet til at gøre en ende på denne myte en gang for alle - enhver mands seksuelle system er skabt lige.

Alle mænd, uanset hvem de er partner med, kan nyde stimulering af hele deres seksuelle system, som omfatter anus og prostata. Anal stimulation og prostata massagegør at man føler sig erotisk og får orgasmer, fordi det er sådan naturen har designet vores kroppe.

4. Klar til at udforske Prostata Massage? Start her!

Efterhånden som flere mænd og deres partnere udforsker glæden ved prostata massage, håber vi at der vil være mere ærlige samtaler om, hvor varmt og sundt det er! Vi har undervist mænd og kvinder rundt om i verden om prostata massage siden 2005. Som producenter af verdens bedst sælgende video om prostata massage, har vi hørt fra tusindvis af par, der med succes har udvidet deres sexliv ved at udforske prostata massage. Stol på os, det er en fornøjelse der er værd at udforske.